Kao što svi znamo nijedna pica nije ista, nema iste sastojke, ne prave je isti ljudi, pa samim tim nema ni istu cenu. Cene pica variraju u zavisnosti od njihovih sastojaka, majstora koji ih prave, lokacija gde se prodaju i picerija koje ih prodaju. Pica majstor Braulio Bunai  radi u piceriji koja se zove „Industry kitchen“ u Njujorku. On je jedini kuvar na svetu koji pravi picu koja košta $2000. Nazvao je svoju picu „24k“ i ako želite da probate ovaj specijalitet morate da ga naručite 48h unapred.Kao testo za ovu picu Braulio koristi suvo mastilo lignje. Preko njega stavlja „Foie gras“. To je jetra patke ili guske koja se smatra specijalitetom u Francuskoj odakle je uvezena. Umesto kačkavalja se koristi beli „Stilion“ sir uvezen iz Engleske. Preko toga se stavljaju tartufi i kavijar iz Kaspijskog mora  Na kraju se po celoj pici posipaju mrvice 24-karatnog jestivog zlata iz Ekvadora.